Graag bestellen voor de dinsdag avond ervoor, dank u wel.

Week 51

 vrijdag 20 december

 

Calamares Provençaal met aioli

Geel rijst en gebakken kool

Zachte gegaarde inktvis in een saus van tomaat, ui, saffraan en knoflook.

€17,50-

__________________________________________________

www.lefaitout.nl

 

 

Ter Informatie

Per 1 januari 2025 stopt Le Faitout met de wekelijkse Plat du Jour,

ik blijf beschikbaar voor feesten, en groepsdiners.

 Ik wens u het beste voor 2025 en prettige feestdagen.

 Bedankt en tot ziens


Le Faitout, plat du jour
Graag uw bestelling voor dinsdag avond plaatsen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Gastenboek/ Livre d'or

8 berichten op 2 pagina's

Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Jeannet

Franssen

09-02-23

Nu al bijna 2 jaar regelmatig maaltijden besteld,mijn favoriet zijn de calamares, overheerlijk!

Robert

02-12-21

Via via over gehoord. Heerlijk gegeten! Fantastische procureur en heerlijke, geroosterde groenten. Gaan we zeker nog een keer doen!

Barry

18-09-21

Vorige week kennis gemaakt met zijn kook kunsten. Heerlijk en smaakvol gegeten.

Rob

Verbeek

29-06-21

Lekker en smaakvol gegeten.
Goed voor elkaar.

Marianne Helversteijn

26-06-21

Wij bestellen regelmatig sinds een paar maanden en de gerechten zijn altijd erg lekker. Vers en keurig op tijd bezorgd! Aanrader!

J. Franssen

04-06-21

Vorige week 4 maaltijden besteld, eerste kennismaking. We hebben heerlijk gegeten, voortreffelijk! Voor herhaling vatbaar.

Louwrier

29-05-21

Bij Franse gerechten ben ik benieuwd: hoe maakt de Fransman ze zelf? En chef Florent van Le Faitout maakt ze fantastisch Frans! Boeuf, poule, porc, dinde... Prachtige smaken, gedragen door verse bijgerechten. Topkok!